Henryx City Western Farm


 

Letölthető pdf formátumban ide kattintva...


Henryx City Western Farm bemutatkozik


2858 Császár, Kossuth Lajos u. 1.


Komárom-Esztergom megye területén nyugodt kis településen Császáron található a helyi Sheriffről elnevezett vadnyugati kisváros Henryx City 1 hektáros területen. A városkában minden megtalálható ami egy több száz évvel ezelőtti vadnyugati településen. Van fogadó, bank, múzeum, továbbá akasztófa, víztorony és egy színpad is. Épített motorcsodák is megtekinthetőek az Amerikából származó korhű tárgyakkal egyetemben.


A városban folyamatos a fejlődés, 2010.-ben bővült a fedett ülőhelyek száma 500 fő befogadására.
A City mellett létesült egy bekerített óriási 2 hektáros Western Farm, amely hosszú távú fejlesztések előtt áll. A tervek szerint vadnyugati látványpark létesül aranybányával, indiánfaluval és Camping-gel . Jelenleg elkészült a kerítés, a kapu, a világítás és 2 db korhű víztorony, az itt letelepedő (sátrazó) vendégek számára. A komplexum 2008.-tól épül és fejlődik, mára komoly idegenforgalmi célpont lett. A múzeumban múltidéző ruhák, felszerelések és berendezési tárgyak kerültek bemutatásra, és fényképsorozattal tisztelegnek a legendás vadnyugati személyiségek emléke előtt.


Az előre meghirdetett rendezvényeken Henryx Sheriff és Cowboy csapata biztosítja az ellátást és vezényli le a programokat, mint íjászat, lovaglás, párbaj, akasztás, country dance, cowboy-ok, cowgirl-ök, különféle vetélkedők és élő zene szórakoztatja a látogatókat.
A fogadóban megfizethető árakon korabeli fogásokat szolgálnak fel, csillis bab, steak-ek, természetesen whiskey és ami szem-szájnak ingere.
A City és a Farm területén a fesztiválokon csak Henryx dollárral lehet fizetni: 1H$=1HUF, pénzváltás a bankban, megmaradó H$-kat vissza lehet váltani.
Egyeztetés után a Sheriff rendezvények, találkozók lebonyolítására is vállalkozik, volt itt már motoros találkozó, céges rendezvény és a Buick Klub is itt tartja az éves találkozóját (Buick Western Hétvége & Amerikai Autós Party) minden év Június hónap 2. hétvégéjén.


Várunk minden kikapcsolódni vágyó leendő látogatónkat!


Üdv: Henryx Sheriff és Buick Klub

 

 

Henryx City Western Farm képek: