A klubról


 

Letölthető pdf formátumban ide kattintva...

 

Buick Klub Magyarország
Alapítva: 2010.01.01.

Az amerikai autós társadalom egy kis része (a buickosok) még nem tömörült egy csoportba. Ezt a hiányosságot szeretnénk megszüntetni. Silverado és Buickbandi elkezdte a Buick márka tulajdonosainak és kedvelőinek megkeresését 2010-ben.

Az ACCH támogatásával és a leendő tagok megkeresésével kezdődött a munka, párhuzamosan a Klub image megtervezésével, melynek design részével Hieronymous barátunk nagyot alkotott. A honlap elkészítése és fejlesztése Chabyka és csapatának (DreamIT) munkáját dicséri. A Buick történelem megírásához Greg-től (Cadillac Club) kaptunk sok segítséget. A angol fordítást Panka készítette. A klub elsődleges célja a Buick tulajdonosok felkutatása és egy klubba szervezése, továbbá a különböző amerikai autós klubokkal és vállalkozásokkal az együttműködés lehetőségeinek kialakítása.

A Buick Fanok folyamatosan jelentkeznek, 8 klubbal (MAVAMSZ, ACCH, Veterán Kulturális és Sport Egyesület, Cadillac-, Corvette-, Jeep-, Ford Cruising-, és Pt Cruiser klubok ), 9 vállalkozással (Álomautó Múzeum, Atlantic Motors, American Retro, E&K Auto, HEB, Last Barons, Rozsvagen, Vurdon, és Hot Rod Cafe), 2 médiával (V8 Cars.hu és MTV Autóvizió) és 4 találkozó szervezővel (NAAF, AmCars, Forrest Camp, BalatonV8) vettük fel a kapcsolatot - egyenlőre, az ő logóikat feltüntettük a honlapunkon.
További partnerek jelentkezését is várjuk!

A klubunkba a belépés ingyenes, egyszerű regisztrációval történik két módon:
· Ha van Buick autód, akkor Buick Klubtaggá
· Ha nincs buickod, akkor Buick Baráttá válsz.
Tagsági díj nincs a Márka és Klub ajándékok (poló, matrica, stb.) legyártását megszervezzük, majd közvetlenül a gyártótól megvásárolható.
Évente három rendezvényt tervezünk:
1. Tavaszköszöntő Túra: 1 napos kirándulás hazánk egy szép helyére, április eleje
2. Buick Western Hétvége & Amerikai Autós Party, június 2. hétvégéje
3. Atlantic Teljesítmény Túra szeptemberben
Terveink között szerepelt, hogy egy Buick Nap-ot szervezünk, de a helyszínt megtekintve (Henryx City, Western Farm) gondolkodás nélkül hétvégi rendezvényre váltottunk. Akkora érdeklődést váltott ki a találkozó, hogy egy teljes hétvégés amerikai autós partyt tartunk minden év Júniusának 2. hétvégéjén. A Western Farmon korhű környezetben és ellátásban részesülünk. A Farm mellett bekerített Campingben parkolunk és sátorozunk. Henryx Sheriff gondoskodik az ellátásunkról és a programokról. Minden Buick tulajdonost, amerikai autóst és érdeklődőt szeretettel várunk a rendezvényeinkre és a Buick Klubba!


Márkatársi üdvözlettel: Silverado és Buickbandi