Szerzői jogok


 

Letölthető pdf formátumban ide kattintva...

 

A weboldalra (Buickclub.hu) belépve, elfogadod az alábbi feltételeket, regisztrált felhasználóként és nem regisztrált látogatóként is egyaránt, függetlenül attól, hogy előfizetője vagy-e rendszer szolgáltatásaira vagy sem.

 
A buickclub.hu teljes tartalma a honlap üzemeltetőinek szellemi tulajdona.
 
A Buick márkanév és logók a General Motors tulajdona és védjegye, melyeket védjegyoltalom véd.
 
A Buick Klub logóit védjegyoltalom védi. A Buick Klub logói és a Buick Western Hétvége & Amerikai Autós Party rendezvény elnevezés felhasználása csak kizárólag előzetes írásbeli engedély birtokában lehetséges. A honlap bármely részletének vagy egészének felhasználása, módosítása és továbbértékesítése tilos. Előzetes írásbeli engedély hiányában tilos számítógépen tárolni, bármely médiában megjeleníteni és
sugározni az eredeti és módosított tartalmakat egyaránt. A személyes célú nem kereskedelmi felhasználás megengedett.
 
A buickclub.hu üzemeltetői fenntartanak minden, a honlap részeinek bármilyen módszerrel, technikával történő sokszorosításával és értékesítésével/terjesztésével kapcsolatos jogot. A weblaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
 
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A buickclub.hu üzemeltetői követelhetik a jogsértés abbahagyását és a káruknak megtérítését.
 
A lapról információkat felhasználni csak a buickclub.hu honlapra való hivatkozással lehet, de a közölt információ és tartalom nem módosítható! Minden közlésnél a honlapra való hivatkozást fel kell tüntetni.
 
Üdvözlettel:
 
Silverado Buickbandi
06/30/900 9990 06/30/497 5424
roland@rajta.com buickbandi@buickbandi.hu